Shiatsu behandeling voor huidklachten door Kerstin van Wijk

Voor wie?

Shiatsu is geschikt voor iedereen, tenzij er een contra-indicatie is (bijvoorbeeld bij koorts). Voor veel beroeps­groepen is het zeer aan te bevelen (bijv. musici, dansers, vormgevers, IT-ers). Ook tijdens of na een zwangerschap is een sessie weldadig en ondersteunend. Naast klachtenbehandeling is Shiatsu juist ook geschikt voor preventie van klachten. Het is tijd voor jezelf, even niets doen en omringd worden door liefdevolle aandacht. Oosterse geneeskunde is hier ook met name voor bedoeld: zorg voor jezelf zodat ziekte minder of geen kans krijgt.
Kinderen zijn welkom, ik pas de behandeltijd op hen aan.

logo shiatsu-reiki Amsterdam oost

Cliënten over mij

Man, 58 jaar, werkzaam in de IT-sector
Klachten: stress, postpolio-syndroom.
“Ik kom vanaf 1998 om de 14 dagen bij Kerstin en geniet volop van haar liefdevolle behandelingen. Zij heeft me van mijn blokkades verlost en helpt me mijn spierziekte onder controle tehouden. Haar behandelingen geven mij niet alleen lichamelijk, maar ook innerlijk rust. Ik bekleedde een stressvolle functie bij een grote bank. Nu ben ik sinds kort met pensioen. Ondanks de afgenomen stress blijf ik graag bij Kerstin komen.”

Vrouw, 35 jaar, assistent-drogist
Klachten: allergie- en huidklachten,
emotionele thematiek.
“Ik kwam een half jaar geleden bij Kerstin met emotionele problemen. Tijdens de behandelingen merkte ik dat vooral shiatsu een heleboel met mijn lichaam deed. Mijn lichaam is gaan ontgiften en opschonen. Hierdoor voel ik mij letterlijk en figuurlijk veel lekkerder in mijn vel en vooral sterker. Daarnaast is een behandeling heerlijk ontspannen en ik ga altijd met een lach op mijn gezicht de deur weer uit!”

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-16026138 of mail naar: info@shiatsu-reiki.nl
Behandelingen kunnen ook ‘s avonds ingepland worden.

Shiatsu en Reiki
Kerstin van Wijk
Amsterdam

Domselaerstraat 18
1093 MA
Amsterdam Oost

Afspreken:
06-16026138
info@shiatsu-reiki.nl

Iokai Shiatsu
Registertherapeut ®
Aangesloten bij SVN
Privacyverklaring