Reiki behandeling voor posttraumatische stress klachten door Kerstin van Wijk

Hoe werkt Reiki?

Reiki betekent letterlijk ‘universele levensenergie’. De kracht van Reiki ligt in haar eenvoud: door handoplegging wordt deze energie doorgegeven. Het heeft een heel ontspannen werking, mede ook door de diepe rust die van de techniek zelf uitgaat. De Japanner Mikao Usui (1865-1926) is de grondlegger van wat hijzelf “Usui Reiki Ryoho” noemde. Hij ontwikkelde dit systeem oorspronkelijk als een weg naar geluk, harmonie en spirituele ont­wikkeling. Tegenwoordig gebruik ik Reiki als eenvoudige handoplegging als integraal onderdeel van Shiatsu.

Logo shiatsu-reiki Amsterdam oost

Reiki-master

Begin 2001 ben ik Reiki-master geworden. Een aantal jaren gaf ik ook de cursus op alle niveau’s (I, II en III). Reiki sluit naadloos aan op wat ik al deed: ik heb Reiki vervlochten in de Shiatsu-sessies. Beide werken energetisch, op een diep niveau, maar zijn ook weer zo anders. De een veel dynamischer, de ander stiller. Reiki wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Cliënten over mij

Vrouw, 59 jaar
Klachten: emotionele problematiek
“Kerstin is een enorme aanbeveling als je via reiki op zoek bent naar echte ontspanning van lichaam en geest. Samen met haar heb ik vele positieve innerlijke groeiveranderingen doorgemaakt, blokkades overwonnen, pijnlijke herinneringen onder ogen gezien, medicijnen zoals antidepressiva definitief af kunnen bouwen. Kortom een behandeling bij haar is voor mij elke keer weer een verrijking.”

Vrouw, 41 jaar
Klachten: posttraumatische stress
“De combinatie van shiatsu en reiki heeft mij de afgelopen jaren veel goeds gebracht. Aandacht en aanraking heffen pijnlijke blokkades op en creëren ruimte voor nieuwe inzichten.”

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-16026138 of mail naar: info@shiatsu-reiki.nl
Behandelingen kunnen ook ‘s avonds ingepland worden.

Shiatsu en Reiki
Kerstin van Wijk
Amsterdam

Domselaerstraat 18
1093 MA
Amsterdam Oost

Afspreken:
06-16026138
info@shiatsu-reiki.nl

Iokai Shiatsu
Registertherapeut ®
Aangesloten bij SVN
Privacyverklaring