Kerstin van Wijk

Kerstin van Wijk

Sinds 1996 heb ik een eigen Shiatsu-praktijk. In 1995 ben ik af­gestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Iokai Shiatsu. Iokai is een klassieke vorm van Shiatsu waarbij werken op de meridiaan en hara-diagnose (het interpreteren van diagnosezones in het buikgebied) een centrale plek innemen. Naast het aanleren van techniek – Shiatsu heeft een haast eindeloos scala van technieken en handelingen- zijn ook theorie en filosofie van de Oosterse geneeskunde een belangrijk onderdeel. Extra blokken Westerse geneeskunde (op HBO-niveau) maken de opleiding tot een goed uitgebalanceerd geheel. In 2001 ben ik ook Reikimaster geworden.

Dansers in het veld

Ik ben geboren en getogen op het eiland Texel. Daarom hou ik van ruimte en wilde luchten. Van ‘zon & zee’ en ‘in weer & wind’. Toch heb ik al meer dan veertig jaar mijn hart verpand aan Amsterdam waar ik nu ruim 20 jaar mijn praktijk heb. Mijn hele leven doe ik aan sport, dans en beweging. Zoals turnen, karate, Tai Chi (Chen stijl) en Afrikaanse dans. Dans (in welke vorm dan ook) is mijn grootste passie.
Shiatsu en Reiki gaan ook over beweging, over het (opnieuw) stromen van energie. Tot stand komend in de wisselwerking en verbinding tussen gever en ontvanger. Twee dansers in hetzelfde veld. Deze dans heet “de kunst van het aanraken”.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-16026138 of mail naar: info@shiatsu-reiki.nl
Behandelingen kunnen ook ‘s avonds ingepland worden.

Links

www.moonhealing.nl
http://sonjakreijenbroek.com

 

Shiatsu en Reiki
Kerstin van Wijk
Amsterdam

Domselaerstraat 18
1093 MA
Amsterdam Oost

Afspreken:
06-16026138
info@shiatsu-reiki.nl

Iokai Shiatsu
Registertherapeut ®
Aangesloten bij SVN
Privacyverklaring