Iokai shiatsu behandeling voor stress klachten door Kerstin van Wijk

Wat is Shiatsu?

Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’ en is een in Japan ontwikkelde vorm van manuele therapie. Net als de acupunctuur, heeft het de traditionele ­Chinese geneeskunde als basis. Er wordt op het meridiaanstelsel, de energie­banen in het lichaam, gewerkt. Met vingers, handen, maar ook elleboog, knie of voet, geef ik druk op de meridiaan zodat de energie weer vrij kan stromen en blokkades worden opgeheven. Strekkingen en rotaties behoren tot de Shiatsu-techniek. De aanraking is diep en ontspannend. Vele niveaus worden aangeraakt: spieren worden losgemaakt, emoties komen vrij of transformeren tot nieuwe gedachten en gevoelens.

Logo shiatsu-reiki Amsterdam oost

Erkenning en wetgeving

Iokai Shiatsu is een klassieke vorm en de opleiding staat in Nederland zeer goed aangeschreven. Voor meer informatie hierover: iokai-shiatsu.nl. Als Shiatsu-therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging SVN (Shiatsu Vereniging Nederland) en geregistreerd bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Zodoende val ik onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak. Ik volg regelmatig bijscholing en ben aangesloten bij de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg).

Mocht er een klacht of aanmerking zijn, bespreek het met mij. Misschien is er sprake van een misverstand en kunnen we het samen oplossen? Heeft u klachten waar we niet uitkomen? Dan kunt u terecht bij:

1. het secretariaat van mijn beroepsvereniging SVN (Beetslaan 78, 2281 TL Rijswijk, email: info@shiatsuvereniging.nl, www.shiatsuvereniging.nl.
2. de landelijke, onafhankelijke klachten- en geschilleninstantie SCAG. Ik kan u ook een folder van de SCAG overhandigen.

        

De praktijk is erkend door zorgverzekeraars en belasting. Ik sta ingeschreven bij de KvK onder registernr.34307690. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de sessies (deels) binnen het aanvullende pakket. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Zie hiervoor Intake & tarieven.

De praktijk voldoet aan de eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz),de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO) en de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) worden gesteld. Zie ook bij Privacy. Mede vastgelegd in het Verwerkingsregister

Op onze afspraken zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing en bij minderjarige cliënten gebruik ik een Behandelovereenkomst.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel 06-16026138 of mail naar: info@shiatsu-reiki.nl
Behandelingen kunnen ook ‘s avonds ingepland worden.

Shiatsu en Reiki
Kerstin van Wijk
Amsterdam

Domselaerstraat 18
1093 MA
Amsterdam Oost

Afspreken:
06-16026138
info@shiatsu-reiki.nl

Iokai Shiatsu
Registertherapeut ®
Aangesloten bij SVN
Privacyverklaring