Behandelkamer shiatsu en reiki Amsterdam oost

Intake

Ik neem de eerste keer uitgebreid de tijd om een goed beeld te vormen van datgene wat speelt. Daarna is even praten vooraf genoeg, dan duurt de sessie 60 minuten. Korter kan ook. Soms is er behoefte aan meer gesprek en coaching. In dat geval raad ik een (iets) langere sessie aan. Coaching speelt zich vooral af op het gebied van zingeving en innerlijke groei. Het gesprek begeleidt het veranderingsproces dat plaatsvindt. Ik spiegel waar je bent, wat je valkuilen zijn, hoe je zelfbeeld is. Hoe je met jezelf en je omgeving omgaat.

Logo shaitsu-reiki Amsterdam oost

Tarieven

De eerste afspraak duurt standaard 75 minuten.
Het kennismakingstarief voor intake plus aansluitend de behandeling is € 70.

Shiatsu
30 minuten: € 40
45 minuten: € 60
60 minuten: € 80
75 minuten: € 95
90 minuten: € 115

Ik hanteer een annuleringstermijn van 24 uur. De behandelingen zijn vrij van BTW.

Cadeautip
U kunt een Shiatsu-sessie ook cadeau geven. Neem daarover contact met mij op.

Vergoedingen

Shiatsu wordt door meerdere verzekeraars vergoed. Voor een volledige lijst met alle details per polis zie: Overzicht vergoedingen 2022. Een goed en helder overzicht van wat verzekeringen te bieden hebben op het gebied van complementaire (alternatieve) zorg is te vinden op de websites Zorgwijzer.nl of Zorgverzekering wijzer

Het verdient aanbeveling eerst goed te informeren voor welk bedrag of percentage er wordt vergoed. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Vermeld bij de zorg­verzekeraar altijd dat het gaat om een lid/therapeut van de Shiatsu Vereniging Nederland (SVN) met vermelding van registratienummer: 2019070. Of noem de naam van de praktijk: “Praktijk voor Iokai Shiatsu Kerstin van Wijk”

Praktisch

De behandelingen zijn met (makkelijk zittende) kleding aan. Graag niet te veel eten vlak voor een sessie. Shiatsu wordt gegeven op een futon, een katoenen matras op de grond. Soms werk ik op een massagetafel.

Durf-te-vragen-sessie

Iedere maand geef ik een sessie via het systeem ‘Waardebepaling achteraf’. Dat betekent dat je na de sessie zelf mag bepalen wat je het waard vond, uitgedrukt in geld of op een andere manier. Zie verder over deze manier van betalen: durftevragen.com

Shiatsu en Reiki
Kerstin van Wijk
Amsterdam

Domselaerstraat 18
1093 MA
Amsterdam Oost

Afspreken:
06-16026138
info@shiatsu-reiki.nl

Iokai Shiatsu
Registertherapeut ®
Aangesloten bij SVN
Privacyverklaring