Homepage
Iokai Shiatsu
Reiki
Intake & gesprek
Tarieven
Kerstin van Wijk
Vergoedingen

Shiatsu therapeut Kerstin van Wijk in haar praktijk voor Shiatsu en Reiki in Amsterdam oost

De Shiatsu opleiding

Sinds 1996 heb ik een eigen Shiatsu-praktijk. In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Iokai Shiatsu, een vierjarige beroepsopleiding in Amsterdam. Iokai is een klassieke vorm van Shiatsu waarbij werken op de meridiaan en hara-diagnose (het interpreteren van diagnosezones in het buikgebied) een centrale plek innemen.

Naast het aanleren van techniek -Shiatsu heeft een haast eindeloos scala van technieken en handelingen- zijn ook theorie en filosofie van de Oosterse geneeskunde een belangrijk onderdeel. Extra blokken Westerse geneeskunde (op HBO-niveau) maken de opleiding tot een goed uitgebalanceerd geheel.

Als Shiatsu-therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VIS (Vereniging voor Iokai Shiatsu) en geregistreerd A-therapeut bij de SRBAG (Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Alternatieve Genees- en behandelwijzen). Ik volg regelmatig bijscholing en ben aangesloten bij een tuchtcollege.

De Reiki-opleiding

Begin 2001 ben ik Reiki-master geworden. Naar mijn gevoel sluit Reiki naadloos aan op wat ik al deed: Shiatsu en Reiki blijkt een ideale combinatie te zijn. Beide werken energetisch, op een diep niveau, maar zijn ook weer zo anders. De een veel dynamischer, de ander stiller.

Domselaerstraat 18
bij het Oosterpark
Amsterdam Oost
06-160 261 38
Behandelingen ook 's avonds

Praktijk voor Shiatsu en Reiki therapie Kerstin van Wijk Amsterdam Oost

logo linkedin
Locatie & Contact
Impressies
Links