Homepage
Iokai Shiatsu
Reiki
Intake & gesprek
Tarieven
Kerstin van Wijk
Vergoedingen

Cliente aan het woord in de praktijk voor shiatsu en reiki in Amsterdam oost

Impressies van cliënten

Hieronder vind je verhalen van cliënten waarin zij vertellen wat de shiatsu-sessies (of reiki-behandelingen) voor hen doen. Als je wilt, kan je daar als mijn cliënt je eigen verhaal aan toevoegen. Het gaat om een kort stukje tekst, een impressie, en de plaatsing is anoniem.

Stuur je verhaal, graag met vermelding van leeftijd en beroep, per email en het wordt geplaatst. Indien nodig wordt de tekst in overleg geredigeerd of ingekort.

Dank voor de mooie verhalen! email: info@shiatsu-reiki.nl

Domselaerstraat 18
bij het Oosterpark
Amsterdam Oost
06-160 261 38
Behandelingen ook 's avonds

Praktijk voor Shiatsu en Reiki therapie Kerstin van Wijk Amsterdam Oost

logo linkedin
Locatie & Contact
Impressies
Links

Vrouw, 59 jaar
emotionele thematiek

"Kerstin is een enorme aanbeveling als je via reiki of shiatsu op zoek bent naar echte ontspanning van lichaam en geest. Samen met haar heb ik vele positieve innerlijke groeiveranderingen doorgemaakt, blokkades overwonnen, pijnlijke herinneringen onder ogen gezien, medicijnen zoals antidepressiva definitief af kunnen bouwen.
Kortom een behandeling bij haar is voor mij elke keer weer een verrijking van lichaam en geest."

 

Man, 57 jaar, musicus
stress, fysieke belasting

"Als violist van moderne muziek wordt mijn fysiek wel eens op de proef gesteld. Een regelmatige shiatsu-behandeling van Kerstin van Wijk is voor elke musicus aan te raden en levert grote winst op. Gerichte aandachtspunten worden besproken, zodat ik bewuster tijdens het studeren of op concerten met de specifieke bewegingen omga."

 

Vrouw, 36 jaar, artiest/docent
stress, emotionele thematiek

"Voor mij betekent shiatsu me iedere maand een uur lang helemaal ontspannen. Soms kom ik binnen met stress- of fysieke klachten. Door een gesprek en door de aanraking komen blokkades los en voel ik me weer lekker ontspannen.
Ook zonder zorgen is het heerlijk om even een uurtje vrij te zijn van dagelijkse beslommeringen en me met veel aandacht en warmte te laten verwennen. Ik ga, hoe dan ook, altijd met een goed gevoel de deur weer uit. Echt een aanrader!"

 

Man, 58 jaar, werkzaam in de IT-sector
stress, postpolio-syndroom

"Ik kom vanaf 1998 om de 14 dagen bij Kerstin en geniet volop van haar liefdevolle behandelingen. Zij heeft me van mijn blokkades verlost en helpt me mijn spierziekte onder controle te houden. Haar behandelingen geven mij niet alleen lichamelijk, maar ook innerlijk rust. Ik bekleedde een stressvolle functie bij een grote bank. Nu ben ik sinds kort met pensioen. Ondanks de afgenomen stress blijf ik bij Kerstin komen."

 

Vrouw, 35 jaar, assistent-drogist
allergie- en huidklachten, emotionele thematiek

"Ik kwam een half jaar geleden bij Kerstin met emotionele problemen. Tijdens de behandelingen merkte ik dat vooral shiatsu een heleboel met mijn lichaam deed. Mijn lichaam is gaan ontgiften en opschonen. Hierdoor voel ik mij letterlijk en figuurlijk veel lekkerder in mijn vel en vooral sterker. Daarnaast is een behandeling heerlijk ontspannen en ik ga altijd met een lach op mijn gezicht de deur weer uit!"

 

Man, 44 jaar, ondernemer
stress, huidklachten

"Als ondernemer is het altijd de kunst om je eigen wereld te creëren, proactief te zijn, invloed te nemen. Shiatsu, en in breder verband de Chinese geneeskunde, past daar erg goed bij. Proactief en preventief zorgt shiatsu voor balans, rust, en ontspanning. Na een levenlang huidklachten, ben ik daar al weer meer dan 5 jaar van verlost dankzij een periode van kruidentherapie, en later shiatsu. Nu is shiatsu een onderdeel van mijn levensritme, en kom ik eens in de 3 weken met plezier bij Kerstin voor wat ik noem een totale 'reset' van lichaam en geest."

 

Vrouw, 41 jaar
posttraumatische stress

"De combinatie van shiatsu en reiki heeft mij de afgelopen jaren veel goeds gebracht. Aandacht en aanraking heffen pijnlijke blokkades op en creëren ruimte voor nieuwe inzichten."

 

Vrouw, 45 jaar, HR assistente

"Sinds november 2007 kom ik bij Kerstin van Wijk voor shiatsu, eerst een aantal weken achter elkaar maar nu 1 x per maand. Ik ben sinds ik shiatsu krijg veel ontspannener, geniet veel meer van alles. Kijk ook echt uit naar het uurtje per maand. Ik weet nu ook: als ik goed in mijn vel zit, zijn de mensen om mij heen ook veel liever !!! Het is mijn uurtje waar niemand tussenkomt. Een uur massage waardoor blokkades wegvallen, ook even praten voor massage is erg fijn..... Ik weet nu dat ik voor de hele taart ga en niet voor een gedeelte."

 

Vrouw, 42 jaar, leerkracht
stress, allergie

"Shiatsu is sinds een jaar een deel van mijn leven. Het betekent heel veel voor mij om eens in de 6 weken bij Kerstin te komen. Prettig is het om met haar over mijn innerlijke leven te praten. De rustige sfeer en haar kalmerende en wijze woorden, zijn zeer waardevol voor mij. Verder is de shiatsu-massage fijn om te ondergaan. In totale ontspanning ervaar ik hoe het is om alles wat in mijn hoofd zit, weg te laten drijven. Het heeft mij emotioneel sterker gemaakt, mij rust gegeven in mijn hoofd en de energie die ik bezat weer laten stromen. Ik sta nu meer met beide benen op de grond en voel me goed!"

 

Vrouw, 26 jaar, illustratief vormgever
stress, fibromyalgie en voedselintoleranties

"Ik kom nu al een paar jaar bij Kerstin, en voor mij is een uurtje shiatsu echt dat ene uurtje dat ik me even helemaal op mij zelf en mijn eigen lichaam kan concentreren, en alle dingen die door mijn hoofd gaan probeer los te laten. Door de therapie word ik me beter bewust van de plekken waar blokkades zitten, spieren die ik onbewust aanspan, en kom ik er vaak achter dat sommige spanning die je voelt niet altijd van diezelfde gevoelige plek vandaan hoeft te komen. Na de behandeling voel ik me vaak rustiger, voelen mijn spieren losser en zijn op de een of andere manier de onbelangrijke gedachtes van de belangrijke gedachtes in mijn hoofd geschift. En dan kan ik weer met nieuwe energie de week in!"